Haagse Stichting Evenementen voor Gehandicapten

Logo Haagse Stichting Evenementen voor Gehandicapten (EVG)Haagse Stichting Evenementen voor Gehandicapten aan het woord:

Wij zijn natuurlijk erg blij dat onze Ooievaarsrun één van de goede doelen is van De Wollebrandcross 2015. Bedroefd zijn we ook omdat het de laatste Wollebrandcross zal zijn. Een verschrikkelijk mooi evenement dat “leefde”, vooral in het Westland. Het inzamelen van financiën, om goede doelen te ondersteunen, wordt steeds moeilijker. Het organiseren zelf van een “goed doel” heeft daarom ook steeds meer inzet nodig om de financiële eindjes aan elkaar te knopen. De Haagse Stichting Evenementen voor Gehandicapten (EVG), die in 2015 de 29e editie van de Ooievaarsrun wil laten rijden, is daarom blij met uw steun.

Waar willen we een bijdrage aan uitgeven?

Het is, gevoelsmatig, niet makkelijk om maar even wat te roepen maar om een idee te geven hebben we hierbij een paar items waar we, onder andere, het geld aan uitgeven.

  • Een spelletjesplein in de feestzaal.
  • Lunchpakketten voor circa 1.400 personen. 
  • Het broodjesbuffet in de feestzaal.
  • IJscowagen en popcorn. 
  • Oorkondes met foto. 
  • T-shirts voor de vrijwilligers.

De Ooievaarsrun: 2e zaterdag van september

De, inmiddels traditionele, Ooievaarsrun gaat elke 2e zaterdag van september met 320 vrachtwagens een tocht maken en nemen dan circa 550 mensen mee met een verstandelijke handicap die in de regio woonachtig zijn. We doen dat in 4 runs van 80 wagens. We rijden door het Westland naar Scheveningen waar we de Visafslag hebben mogen ombouwen van “vishal” naar spelletjes- en feestzaal. Een knallende middag en avond in het vooruitzicht. Mensen die niet in de gelegenheid zijn geweest om mee te rijden zijn hier ook van harte welkom. Een feestdag voor in totaal circa 1.250 personen, uniek in zijn soort.

Meer informatie

Veel informatie is te vinden op de site www.ooievaarsrun.nl.

Wens voor Stichting de Wollebrandcross

Wij wensen jullie succes bij de verdere organisatie van De Wollebrandcross 2015 en duimen voor een enorme opkomst.

OR 2014 Run 2-- 080 Or 2013 SF by Vincezo Serreti-- 080 OR 2014 Run 1-- 010