Stichting CliniClowns Nederland

CliniClownsKlein Zintuigen Orkest (KZO)

Voor veel gezinnen met een ziek of gehandicapt kind is een dagje samen uit eigenlijk niet mogelijk. Deze kinderen zijn over het algemeen snel moe, kunnen minder prikkels verwerken of hebben medische verzorging nodig. CliniClowns ontwikkelt en organiseert daarom verschillende evenementen op maat, zoals het Klein Zintuigen Orkest (KZO)

Het KZO is opgezet voor kinderen met een verstandelijke of meervoudige handicap die verblijven in zorginstellingen en kinderdagcentra.

Drie CliniClowns spelen een zintuiglijke en muzikale voorstelling van een half uur. Met als gevolg ontspanning, plezier en echt contact. Op dit moment spelen zij de voorstelling ‘Post’. De fantasie brieven vallen door de brievenbus en zullen worden gedeeld met de kinderen. Elke voorstelling duurt een half uur en wordt gespeeld voor maximaal 9 kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving, bijvoorbeeld de klas.

Meer informatie vindt u op www.cliniclowns.nl/CliniClowns-Klein-Zintuigenorkest

Clini Clows [1] Clini Clows [2] Clini Clows [3] Clini Clows [4] Clini Clows [5] Clini Clows [6] Clini Clows [7] Clini Clows [8] Clini Clows [9]